Forsiden

:FJERN-SYN: "Er du glad i øl og tradisjoner, så er dette en bok som smaker godt"

Lars Marius Garshol med boka om tradisjonsbrygging av øl. Foto: Sverre Bjørnholt

Lars Marius Garshol med boka om tradisjonsbrygging av øl. Foto: Sverre Bjørnholt

  • En systematisk beskrivelse av tradisjonsbrygging på gårder og i grender, i dalfører og i fjordarmer, skriver Sverre Bjørnholt. Han har lest den nye "tradisjonsølbibelen".


 

SMAKAR OG LUKTAR PÅ FULL TID: Korleis er det å jobbe som profesjonell smakar? Heidi Molstad Andresen har sjekka kva som skjer på eit smakslaboratorium.

 

URGAMAL ØLTRADISJON: Brørne Eitrheim kveiker øl slik dei lærte av besten, og slik besten lærte av dei som kom før han.

LIV I GAMLE STENER: Bodil Fuhr er på sporet av den tapte tid under sin gjenvisitt i Machu Picchu.

Det er ikke noen grunn til å frykte at metanhemmere i kuforet er en risiko for hverken dyr eller mennesker, konkluderer Faktisk.no etter å ha sett på temaet som har tatt av i sosiale medier.

Aktuelle saker